Lliçons d’Algorísmia i Programació – Juliol 2021

Curs estiu 2021

Enguany hi ha un curs, Algorísmia i programació, del 12 al 16 de juliol, a la FME.

L’objectiu general del curs és aprendre a programar en el llenguatge C++, i a resoldre problemes algorísmics amb ordinador.  Més en concret, es pretén que els estudiants arribin a escriure amb fluïdesa programes que resolguin problemes interessants com els que apareixen a l’Olimpíada Informàtica. Aquestes habilitats són útils en altres àrees, en particular en les matemàtiques.

Podeu obtenir una idea aproximada de què és l’algorísmia i la programació mirant aquest vídeo.

Aquest curs està adreçat als estudiants de secundària i batxillerat, en particular aquells amb molta facilitat per a les matemàtiques, bona capacitat de raonament, etc. Lògicament, això inclou (però no està limitat a) els estudiants amb bons resultats en proves com les Olimpíades Matemàtiques i/o Físiques, Cangur, etc.

No és necessari tenir coneixements previs de programació per assistir al curs (els estudiants se separaran en funció dels seus coneixements previs).

Lloc: Facultat de Matemàtiques i Estadística

Horari: De dilluns a divendres, de 9 a 18, amb una pausa per dinar (inclòs). Divendres s’acabarà abans de dinar.

Preu: Gratuït.

Material del curs: S’usarà principalment el material gratuït de Jutge.org Lliçons.jutge.org .

Pre-inscripcions: Inscripcions tancades. Per pre-inscriure-us, ompliu el formulari de pre-inscripció. Després de Sant Joan es comunicarà als preinscrits si han estat acceptats o no. Tingueu en compte que el nombre de places és limitat.