Lliçons d’algorísmia i programació per a professors de secundària i batxillerat – Curs 2011/2012

Objectius del curs:

L’objectiu general del curs és aprendre a programar en el llenguatge C++, i a resoldre problemes algorísmics amb ordinador.  Més en concret, es pretén que els participants arribin a escriure amb fluïdesa programes que resolguin problemes interessants.

Professors als quals està adreçat:

El curs està adreçat als professors de secundària i batxillerat, en particular als professors de matemàtiques, física, tecnologies i els professors que formen estudiants per a concursos com les Olimpíades Informàtiques/Matemàtiques/Físiques, el Cangur, o proves com ara la First Lego League… No és necessari tenir coneixements previs de programació per assistir a aquest curs (si cal, els participants se separaran en funció dels seus coneixements previs).

Lloc:

Facultat de Matemàtiques i Estadística (FME)
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
C. Pau Gargallo
Barcelona

Període:

El curs s’impartirà des del dijous 6 d’octubre fins al febrer.

Horari:

Tots els dijous, de 18:00 a 20:00.

Preu:

Gratuït.

Material del curs:

S’usarà principalment el material gratuït de Jutge.org.

Professors que l’imparteixen:

  • Professor Salvador Roura de la FME i la FIB, entrenador principal dels equips de programació de la UPC, i co-entrenador de l’equip espanyol a les Olimpíades Informàtiques.
  • Professor Jordi Petit de la FIB i la FME, co-entrenador dels equips de programació de la UPC, i principal programador de Jutge.org.
  • Estudiants de la UPC (inclouen alguns dels millors programadors espanyols de TopCoder).

Inscripcions:

Tancades